Monday, May 16, 2016

  Roti sarang lebah la sangat...

Macam kemaruk pula bila mula buat roti. Setelah hampir 2 bulan oven ni dicutikan daripada bakar roti...hari ni kerja lebih masa pula dia ye.
Lepas buat roti cheese cranberry, teringin pula nak makan roti sarang lebah. Tapi macam tak cukup bahan; takde biji bijan. Takpelah...kita guna apa yang ada aje.
Sejak saya membuat doh frozen ni, kerja meroti menjadi semaki  mudah dan seronok. Anak-anak pun dah boleh membuat roti sendiri.  Hanya keluarkan doh, defrost dulu kemudian bentukkan. Biar naik 2x ganda lepas tu boleh masuk ke oven.  Senang kan?


Nak cuba doh frozen ready-made ni?  Hubungi saya di 013-3623889

Jika perlukan maklumat lanjut, sila hubungi:




0 comment

 

Jom masak bersama anak-anak! Copyright © 2010 DapurAulad.blogspot.com