Friday, August 16, 2013

  Rindu The Loaf

Sesekali ke Empire Shopping Gallery saya akan singgah di kedai roti The Loaf. Memang idaman saya nak makan roti dan bun kat situ, semuanya menyelerakan terutama bun cheese and cranbery tu...
Baru-baru ni singgah ke Empire, nak tunjuk pada maksu eni roti sedap dan cantik, kecewa pula sebab The Loaf ditutup kerana sedang dalam pembinaan (construction). Agaknya nak besarkan kedai.
Jadi tak dapat nak jamu maksu makan roti, kita jamu mata je la ye!

siapa tau nama dessert ni?

Jika perlukan maklumat lanjut, sila hubungi:




1 comment

 

Jom masak bersama anak-anak! Copyright © 2010 DapurAulad.blogspot.com