Thursday, January 19, 2012

  12oz dalam satu sesi, mustahil?

Sangat teruja membaca testimoni dari kak Nadiah seorang exclusive pumping mother iaitu ibu yang mengepam sepenuhnya bagi menyusukan anak.  Jom kita baca bagaimana beliau berjaya mendapatkan 12oz dalam satu sesi pumping selepas mengamalkan ESP beserta vitamin set B yang lain. Saya salinkan di sini mesej yang dihantar oleh kak Nadiah kepada N:
Salam N, tak sabar akak nak bagitau...malam tadi before tido akak amik ESP mcm N bagitau tu...pukul 2pg tadi masa mengepam ...subhanallah! terkejut akak.... 12 auns..tak pernah dapat banyak macam tu...pukul 6 pagi tadi pam lagi dapat 9 auns, still banyak dari biasa...dan memang anak akak cepat kenyang dan susu lebih pekat....so akak asingkan 3 auns untuk dia minum...so , 2 kali pam tu aja dah dapat buat 15 auns stok...dan yang menakjubkan AKAK BARU MINUM ESP 1 SUDU! Syukur boleh buat stok banyak-banyak untuk pose...really work it dan lebih manis lagi ia berlaku dalam menstrual...so akak notice ambil alfalfa 3 times, set trial pack tu dan ESP betul2 buat susu akak banyak dan berkualiti...nampaknya N akan regular customer la...hehehe...thanks N....

Boleh email kak Nadiah bagi mereka yang ingin bertanya lebih lanjut pengalaman beliau ini di nadeeyya_kk@yahoo.com.
kredit kepada Norita anakkuwira.com

Jika perlukan maklumat lanjut, sila hubungi:




1 comment

 

Jom masak bersama anak-anak! Copyright © 2010 DapurAulad.blogspot.com