Friday, October 28, 2011

  Jom sertai Contest Baby Malaysia | Superkids Love Water!

Khusus buat pembaca dapuraulad, jemput sertai peraduan ini yang dianjurkan oleh Mysuperkids, turut ditaja oleh dapuraulad.  Hadiah hebat menanti anda.  Jom!

Contest Baby Malaysia | SuperKids Love Water!

OK ini dia contest yang ditunggu-tunggu…
Senang saja, tak perlu mengarang, tak perlu slogan, cuma..
UPLOAD GAMBAR sahaja.
Sangat best sebab sponsors berderu-deru nak menaja contest ni. Jadi untuk memastikan ramai pembaca My Super Kids dapat hadiah, saya memutuskan untuk melaksanakannya secara bersiri. Wow, macam hebat saja :D
Untuk yang pertama ni, seperti tajuknya ‘SuperKids Love Water!’
superkids contest

Jadi, apa syarat-untuk peserta?


1. Tulis entry penyertaan di blog anda bertajuk ‘SuperKids Love Water’ atau ‘My Super Kids Love Water’ atau ‘Superkid Loves Water’.. apa sajalah yang sesuai asalkan jangan tinggal keyword – LOVE/LOVES WATER tu :D.
Uploadkan gambar anak/anak saudara/anak sepupu ataupun anda sendiri sedang main air.. tak kira dalam bilik mandi, atau di kolam renang, atau di pandai, air pancut, mahupun air yang tumpah di lantai. Janji ada AIR. Tak perlu tulis apa-apa pun tak apa… cuma…
…..akhiri entry anda dengan copy+paste ayat di bawah (dengan link sekali)
||Entry ini ditulis untuk contest di My Super Kids yang ditaja oleh Vitamin Shoppe, My Super Vitamins, Sihat.Ceria.Bahagia, Dapur Aulad, Kedai Triple S, Vitamin Best Deal dan ||
Jangan lupa masukkan entry anda dalam bahagian komen.
Banner kat atas tu ikut suka la nak letak pun boleh, tak letak pun boleh. Tapi tak tau la kot yang letak tu ada markah extra :D
….KEMUDIAN…
2. Uploadkan gambar tersebut di FanPage My Super Kids. Tak perlu buat apa2.. cuma upload saja supaya tak ada yang tertinggal nanti. Mana la tahu kan kot2 terlepas pandang…
(Anda kena LIKE dulu sebelum upload)
OK, itu saja. :)
kalau takde blog pun takpe, upload gambar kat Page FaceBook itu pun OK. Tapi, kalo ada blog jangan ngelat ya :D
3 orang peserta akan dipilih untuk ke peringat akhir. Manakala 6 orang peserta akan membawa pulang hadiah :)
Jadi, jangan risau jika anak anda tak terpilih kali ni. Lepas ni ada lagi, dan lagi, dan lagi :D
So, apa tunggu lagi. Jom korek gambar sekarang!
Tarikh tutup ialah : 10 November 2011.

Jika perlukan maklumat lanjut, sila hubungi:




3 comments

 

Jom masak bersama anak-anak! Copyright © 2010 DapurAulad.blogspot.com