Friday, August 19, 2011

  Jom sertai GA umi (bukan umi dapuraulad) laa..

Sudah agak lama umi tak join GA kerana masa tidak mengizinkan.  Tergerak hati nak sertai GA kali ni lepas jenguk blog Chik mimi.  Tuan punya GA ni tinggal di Perth Australia, ohh sama pula nama kita hehe..  Jadi umi of dapuraulad nak join umiyumi2, kawan-kawan apalagi jom lah!

Ada hadiah menarik, buku resepi macam ni memang umi suka!



Dalam buku ini ada resepi macaroon
pinjam dari pakcik google

ada juga resepi cupcake pelbagai perisa


ini pun pinjam
dan juga ada cake pop yang cantik manis
pinjam lagi...

Kata umiyumi2, tarikh tutup GA ini ialah pada 31 Ogos 2011 tepat 12 malam.  Jadi, apa tunggu lagi!
Silalah ke http://umiyumi2.blogspot.com/2011/08/book1.html

Jika perlukan maklumat lanjut, sila hubungi:




0 comment

 

Jom masak bersama anak-anak! Copyright © 2010 DapurAulad.blogspot.com