Wednesday, July 27, 2011

  Hadiah yang cukup bermakna

Alhamdulillah minggu lepas sangat padat dengan pelbagai aktiviti, samada di tempat kerja mahupun di rumah.  Bermula dari Isnin hingga ke Jumaat, umi terlibat dengan program Infosys Campus Connect, ada pula program Team Building fakulti yang diadakan di Lumut Perak pada Sabtu dan Ahad.  Jadi agak sibuk sungguh hingga tak sempat nak jenguk blog kawan-kawan.

Walaupun sangat sibuk dan penat minggu lepas, umi rasa sangat gembira dan bersyukur kerana mendapat hadiah yang sungguh bermakna sempena ulangtahun kelahiran ke 38 ini.  Terima kasih dear hubby..

dapat awal pada 22hb

idamanku...
Umi nak kongsikan sedikit gambar kenangan kami di Marina Cove, Lumut Perak.  Peserta lain sibuk beraktiviti, anak-anak pun ber'teambuilding' juga sesama mereka.  Ohh ya, umi bawa semua ahli keluarga kecuali kakak Syaima' yang tak dapat balik dari asrama.

pemandangan dari apartment kami
tak turun laut pun, mandi kolam aje..
 Perjalanan balik ke Shah Alam kami melalui jalan Kuala Selangor.  Sempat meninjau kawasan sawah padi menghijau di sekitar Sabak Bernam.  Pemandangan segar sejuk mata memandang.  Anak-anak tak pernah lagi tengok pokok padi dari dekat begini, macam jakun sikit mereka ni hehe..

sawah padi di sekitar Sabak Bernam (snap dari dlm kereta)

banyak buah cempedak, pisang, jagung, mangga. ada juga jus manggis!

sempat beli sedikit buahtangan
 Minggu lepas dah mandi laut, jadi tak terkilan sangat tak dapat mandi laut kali ni.  Walaubagaimanapun kami lebih suka ke PD untuk aktiviti rehlah. Makanan di resort ini pun agak kurang menepati selera kami.

Jika perlukan maklumat lanjut, sila hubungi:




0 comment

 

Jom masak bersama anak-anak! Copyright © 2010 DapurAulad.blogspot.com