Sunday, December 1, 2013

  Hari ihtifal tadika Si Cilik Pintar

Lupa pula saya nak pos entry ni. Tersimpan saja dalam folder draft.

17hb Nov Ahad lepas telah diadakan hari penyampaian hadian dan kreativiti atau disebut hari ihtifal tadika Si Cilik Pintar. Majlis diadakan di Dewan Pro Cansellor Unisel Shah Alam.

Banyak hadiah dan cabutan bertuah di samping penyampaian hadiah dan cenderamata pada anak-anak tadika. Paling best kami sekeluarga dapat penghargaan keluarga paling setia sebab menghantar anak ke tadika ini sejak 2006 iaitu Ammar, Faisal, Syifa', Syakirah dan tahun depan ditambah dengan Imran. Hadiah istimewa pula tu!

Seronok tengok kreativiti anak-anak buat persembahan. Imran pun ada buat persembahan menari, relaks je dia yak takut pun. Sambil tersenyum simpul tali langsung tak terganggu fokusnya pada persembahan.
Syifa' ada persembahan coral speaking, tarian 'mak lodeh' bukan main lengguk lentuk dia menari, hafazan dan macam- macam lagi. Tak sangka Syakirah pun pandai dan hafal step tarian yang diajar oleh cikgunya. Steady je dia menari tak terganggu walau kami duk usik-usik dia dari bawah pentas.

Jika perlukan maklumat lanjut, sila hubungi:




0 comment

 

Jom masak bersama anak-anak! Copyright © 2010 DapurAulad.blogspot.com