Saturday, May 19, 2012

  Wajah segar bebas dari kesan alahan

Antara produk Shaklee yang paling popular di dapuraulad selain set menyusu, ialah set kecantikan.  Set ini mengandungi vitamin C, B complex dan vitamin E.  Untuk anda yang ada masalah alahan kulit, saya cadangkan tambah alfalfa kerana alfalfa sesuai untuk yang bermasalah alahan (allergy).

Turut gembira dengan hasil positif seorang pelanggan yang sangat berpuashati menggunakan set ini, jom kita baca testimoni Normala ni.

Hari ni nak share kegembiraan one of customer sideline alin si Zeti Halim ni. sebelum tu  please take note that * kenyataan ini adalah pengakuan pengguna, kesan produk adalah berbeza ke atas individu... As long anda konsisten 21-90 hari & cukup minum air dalam sehari, insyaAllah anda juga akan menikmati kesan yang sama...

Kawan saya ni, Normala ada masalah alahan terhadap makanan laut yang agak teruk. Memang sebelum ni setiap kali makan udang ke, sotong ke, ketam atau yang sewaktu dengannya - hampir pasti akan timbul tanda-tanda alahan di seluruh badan termasuk muka. Bukan itu sahaja, jika makanan seperti mee dan nasi yang dimasak bersama makanan laut pun boleh mendatangkan kesan walaupun tidak dijamah seafood tersebut secara terus. Tanda ni akan ambil masa berhari-hari mungkin berminggu-minggu untuk hilang sepenuhnya. Sayangnya, kawan saya ni memang suka seafood. Nak tak nak dia terpaksa tanggung kesan alahan setiap kali teringin makan makanan kegemarannya tu.
Akhir Januari lalu, Normala hubungi saya untuk cuba produk SHAKLEE dan minta cadangan. Saya pun mencadangkan dia mencuba vitamin asas dalam kesihatan kulit seperti B-Complex, Vitamin C dan Vitamin E serta ditambah dengan Alfalfa yang sesuai untuk mereka yang alahan.
So, jom kita baca apa kata Cik Normala ni sendiri :

Jika anda berminat untuk mencuba set ini, hubungi saya untuk konsultasi dan maklumat lanjut.

Jika perlukan maklumat lanjut, sila hubungi:
0 comment

 

Jom masak bersama anak-anak! Copyright © 2010 DapurAulad.blogspot.com