Monday, May 21, 2012

  Set penyusuan Shaklee memang berbeza!

Macam-macam milkbooster boleh dicuba, samada dari jenis makanan, minuman mahupun supplement.  Tapi saya memilih supplement, sebab ia bukan sahaja memberi kesan baik sebagai milkbooster, tetapi juga untuk kesihatan badan secara keseluruhan.  Bila badan ibu sihat, sel-sel badan sihat barulah production susu berjalan lancar.  nak tahu apa pilihan saya?  Semestinya saya pilih set 3M.  Kenapa 3M, apa yang istimewa sangat dengan set 3M ni?

Jom kita baca beberapa feedback dari pengguna yang amalkan set 3M.
kredit
___________________________________________________________

Yann N Hafiz :alhamdulillah...setelah 3mggu consume set 3M...hasil perahan semakin byk...bermula dgn hanya 2oz sahaja sekali perah...syukur sgt2...mudah2an rezeki bb Zara semakin byk..TQVM to shaklee,ciput bob and seeha..

Rahimah Mastura Muhammad Alhamdulillah..sejak amik set 3m anak saya semakin kuat menyusu n pertambahan berat badan yang tak dijangka untuk baby berusia 2 bulan. Berat badan naik 5kg masa 2 bulan dari 3.8kg masa sebulan n dia reject susu fm n puting o kalau duduk dengan bs. Sentiasa mahu susu badan n alhamdulillah susu badan saya semakin hari semakin banyak. Syukur alhamdulillah n thanx pada suami saya sbb support susu ibu n thanx juga pada dia sbb belikan set 3m untuk saya ... =)

Nur Izzati Che Jawias apa yg sy buat Ramadhan lepas, sy amal set 3m. pastu pagi sahur tu ambik susu/horlicks+esp, mkn kurma n minum byk air... b4 sahur sy akan pump/pp..tgk mana sempat. n alhamdulillah sebulan bln puasa tu hasil susu mcm biasa, siang 3 kali pump mcm biasa..kene pump konsisten mcm hr2 biasa n mlm minum byk air..n yg penting, doa byk2 ;)
Ciput Bob Ifa amik set 3m+meal shake+omega+lechitin+vite. Sooper dupper berbaloi2....... Sumenya meriah dari segala aspek...... Syukur Alahmdulillah...
Zabrina Ar :nak share...Zawir lg 18 hari 8 bln..saya msih rase bgkak susu..pam pun leh dpt 30 oz sehari..tq to Allah n Shaklee..moga rezeki anak saya berkekalan...saya ambil 3m utk bfeed set..tk rugi beli..stok susu zawir utk jan ada 360oz...sape2 yg mkn vitz sila mkn dgn cara yg btl ye..bhubunglah dgn pgedar anda...hepi breastfeed...Alhamdulillah...
____________________________________________________

Mesti anda tertanya2 apa itu 3M.... itulah super dooper booster yang paling glamor.(refer gbr di bwh). Pendek kata , ia lengkap memenuhi keperluan nutrisi seorang ibu menyusu.... Jadi anda nilaikan sendiri yg mana satu anda inginkan utk dijadikan milk booster anda... yang penting jgn lupa konsep supply n demand dan juga menadah tangan memohon doa padaNya..

Set 3M. 
 
Juga baca di sini untuk ikuti kisah ibu-ibu yang telah mencuba set penyususan ini.

Jika perlukan maklumat lanjut, sila hubungi:




0 comment

 

Jom masak bersama anak-anak! Copyright © 2010 DapurAulad.blogspot.com