Tuesday, May 29, 2012

  Ramai pengguna yang berpuas hati dengan GLA, anda dah cuba?

Seronok baca banyak testimoni pengguna yang sangat berpuashati setelah mengamalkan GLA. Oh ya, mungkin ada yang terlepas pandang promosi bulan Mei ini.  Saya salin dari blog dilla, jom baca!
----------
Hari ini nak kongsi tentang GLA Complex Shaklee~ Produk of the Month of May ni...Apa yang fantas-the-best tentang GLA Complex Shaklee ni adalah ia mengandungi bukan 1 tapi 3 sumber utama yang BEST sebab punya banyak kegunaan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki  iaitu... 
  1. GLA (daripada Borage Oil) ~ yang sememangnya kaya dengan asid lemak omega 6 yang mana antara fungsinya adalah meningkatkan kesuburan dengan memperbaiki struktur sel pembiakan. 
  2. Vitamin E yang asli
  3. Sunflower Seed Oil

Antara fungsi GLA adalah 
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri 
  • Membantu menangani ekzema 
  • Membaiki sel rosak,
  •  Membina sel baru,  
  • melembabkan kulit, 
  • Mencegah asma 
  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • dll...

Bawah dialog antara nani dan customernya yg mengidap eczema.. yg kulitnya dulu kudis tebal... 
sumber: Blog Nani
"Azmi : Salam pn. nani, i azmi, i ada terbaca blog u ttg penyakit eczema. i nk tahu ttg shaklee lbh lnjut bole ke? i ada eczema di sekitar badan. nk mintak opinion u, based on ur experience. tq
Amani : wsalam. before that i nk tanya u, apa ubat n cream yg u sedang pakai yer?
Azmi : Doctor bg ubat mkn n krim sapu (steroid). hampir 1 bdn kena, kepala dan muka baru naik. i nk tanya berapa harga utk set shaklee tu & berapa lama u pakai baru nampak hasil? Actually i kena inject steroid every 2 month. tapi since dh kerap sgt inject, doctor suggest stop injection...."
Setelah berpanjang lebar sms, Nani pun suggest set yang perlu diambil, tetapi kerana khuatir mengenai keserasian beliau dgn supplement yg dicadangkan, beliau hanya memilih untuk mencuba GLA. Hanya GLA..... Setelah seminggu, ini fedback from Azmi ....
"Amani : Salam Azmi, mcm mna dgn eczema n kulit u? Ada perubahan tak?
Azmi : wsalan nani. br 1 week. gatal dh kurang sikit. kulit pun nmpak surut sikit laa. tp i masih mkn ubat lg. tp lepas i mkn GLA ni kan, i mkn ubt 1 kali sehari jer. tu pun sbb i mkn seafood."
And, after 2 weeks........ ini jawapan en.azmi mengenai eczemanya.... 
"Azmi : salam nani. after 2 weeks consume GLA, +ve kulit dh 70% recovered. Gatal2 bdn dh kurang 80%. nani, I nk cuba ESP pasni. bintik2 parut dh kurang. Confirm nani, i memang serius nk try ESP nie...."

----
Dan bukan sekadar masaalah eczema... GLA Complex Shaklee juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerik, berkuping, bersisik.. Mari baca testimoni dibawah 
Sumber: blog Ida


------
Ini pula pengguna yang mengambil GLA untuk kesuburan ternyata mendapat hasil positif. Tahniah kepada 2 rakan kita yang telah berjaya mengandung! Tumpang gembira dan syukur tidak terhingga! Kita hanya berusaha, Dia yang menentukan,tidak salah mencuba bukan. sumber : Fatihanum 



Alhamdulillah banyak khasiat GLA Complex shaklee ni... ianya boleh diambil oleh lelaki dan wanita.

Jika perlukan maklumat lanjut, sila hubungi:




0 comment

 

Jom masak bersama anak-anak! Copyright © 2010 DapurAulad.blogspot.com