Saturday, May 26, 2012

  Bagaimana GLA Complex bantu cepat hamil


Produk terlaris bulan Mei ini. memang banyak kebaikan GLA ini, bantu stabilkan hormon, kurangkan period pain, kecutkan ovary cyst dan berbagai lain. Boleh baca testimoni pengguna GLA di sini.

kredit

Entry ini adalah khas untuk mereka yang sedang berusaha mendapatkan zuriat. Tapi syaratnya tak ada masalah fisiologi seperti tiub falopio tersumbat, PCOS, sperma bermasalah, etc ya. Kalau ada masalah semacam tu sila jumpa dengan doktor pakar.

Untuk mereka yang ‘belum ada rezeki’, terutama untuk weekend wife/husband, kalau nak cuba dengan GLA Complex, amatlah saya galakkan. Kenapa? Sebab ia adalah salah satu keperluan tubuh (asid lemak perlu Omega-6) yang tak dapat dibuat oleh tubuh dan perlu didapati dari makanan.

GLA Complex dibuat dari Borage Oil. Bagaimana GLA Complex membantu seseorang wanita untuk cepat hamil?

Biasanya orang perempuan akan menghasilkan sejenis cecair semasa sedang subur. Tapi kekurangan asid lemak omega-6 tadi tu boleh mengganggu penghasilan cecair ni. Cecair kesuburan namanya :D Jika tiada/kurang cecair kesuburan ni, kurang sikit chance nak cepat hamil.

OK, bab rezeki tu lain cerita tapi kita wajib usaha kan.

Jadi sebagai salah satu usaha ialah dengan peningkatan omega-6 ni, dengan pengambilan GLA Complex secara konsisten. Sebenarnya banyak faedah GLA Complex ni tapi nak cerita bab cepat dapat anak je dulu. InsyaAllah ia bakal membentu terutama mereka yang menjalani kehidupan weekend couple.. Jarang jumpa kan.

Setakat ni alhamdulillah, dah ramai pasangan yang mencuba nak dapat zuriat pertama, kedua atau ketiga, dengan izin Allah dah berjaya. Malah weekend couple yang dah lama mencuba pun. Syukur.

Jadi kepada sesiapa yang masih gigih berusaha, dan mungkin nak tahu cara tengok cecair kesuburan boleh hubungi saya. Wanita saja ya, kalau ada para suami yang nak tau sila minta isteri anda untuk contact saya.

Untuk anda2 yang sedang berusaha nak cepat dapat anak ni saya bagi special discount untuk GLA Complex. Ye lah, sebagai ibu kita faham perasaan nak anak tu kan.

OK ini dia GLA complex tu. Halal insyaAllah.

Published with Blogger-droid v2.0.4

Jika perlukan maklumat lanjut, sila hubungi:




0 comment

 

Jom masak bersama anak-anak! Copyright © 2010 DapurAulad.blogspot.com