Thursday, June 30, 2011

  Kelas Penyusuan Susu Ibu - peluang berganda untuk menang!

Kredit kepada mommyLyna

Memandangkan lagi sebulan sahaja lagi kita bakal menikmati bulan puasa, ramai ibu yang menyusukan anak masing-masing mula risau; apa yang bakal berlaku nanti? Dan apa pula persiapan yang perlu?
Nah, anda tak perlu runsing memikirkannya seorang diri lagi sebab saya serta kawan-kawan yang lain bakal mengadakan kelas penyusuan ibu khas membincangkan persiapan kita sebelum bulan puasa! Kelas penyusuan ibu ini akan dikendalikan oleh kaunselor laktasi bertauliah, Pn Suhaily dari LittleBabyVille.

Maklumat Kelas Penyusuan ini adalah seperti berikut:
Tarikh: 10 Julai, 2011 (Ahad)
Tempat: ScriptoryBox, Puchong
Masa: 9.00am – 12.00pm


Namun tempat SANGAT TERHAD. Dalam apa jua keadaan, priority akan diberikan kepada pengguna VitaminSemulajadi.com (atau ShakleeTrialPack.com sebelum ni). Bukan sahaja priority, tetapi juga DISKAUN!
Anda akan menikmati diskaun 50% daripada harga asal kelas penyusuan jika anda membeli pek ekonomi Set B (Vitamin untuk ibu menyusu) bernilai RM80. Ini bermakna, anda hanya perlu membayar RM25 jika anda anda hadir bersendirian atau RM40 jika hadir bersama pasangan masing-masing.
Anda juga akan diberikan diskaun sehingga 60% daripada harga asal kelas penyusuan jika anda membeli full pack Set B yang bernilai RM362 (Call/SMS 013-3623889 sekarang kalau nak dapatkannya pada harga ahli). So, you only have to pay RM20 kalau pergi sorang-sorang atau RM35 bersama suami.

Last but not least, anda jimat sehingga RM40-65 dengan diskaun 80% jika anda membeli full pack Set B bersama Performance Drink, Energy Soy Protein & Osteomatrix bernilai RM592 (hubungi saya untuk harga super special). Anda hanya perlu membayar RM10! Atau RM15 bersama suami!
Macam la tawaran di atas ni tak cukup bagus, anda juga akan diberikan akses ke eBook “Tips Tambah Susu Ibu”. Dalam eBook ni, anda bakal mempelajari cabaran ibu menyusu, punca susu kurang serta bagaimana nak kembalikannya.
And the best part, you stand a chance nak menang iPad 2 bernilai RM1,499! Apa lagi yang lebih baik daripada cuba memberikan yang terbaik buat buah hati tersayang sambil boleh dapat gadget paling hangat masa kini tanpa perlu membayar apa-apa!


Let’s recap. Dengan pembelian tadi, anda boleh join kelas penyusuan khas tentang persedian sebelum puasa, akses ke eBook tambah susu serta peluang nak dapatkan iPad 2 PERCUMA! Hubungi umi sekarang untuk maklumat lanjut di 013-3623889.

Jangan jadikan stok susu anda seperti ini,


Tetapi, biarlah sebegini,

Tak paham graf di atas? Cepat baca artikel pasal Graf Perancangan Susu Ibu Sebelum Puasa… Sebelum anda menyesal tak sudah-sudah……

Jangan berlengah lagi. Daftarkan diri anda sekarang. Klik sini untuk isi borang pendaftaran.

Jika perlukan maklumat lanjut, sila hubungi:
1 comment

 

Jom masak bersama anak-anak! Copyright © 2010 DapurAulad.blogspot.com