Tuesday, May 24, 2011

  RVC lagi..

Nampaknya sudah ada yang berani menempah kek merah baldu (Red velvet Cake) dari umi.  Cuak juga umi nak ambil tempahan ini, maklumlah kek ini popular, bimbang jika tak menepati citarasa seperti mana kek yang dijual di luar sana.

Terima kasih buat ummimusa yang sudi menempah kek ini.  Dapat jumpa Musa kejap je, dah lama tak jumpa dia. Zainab pun ada, tak sempat nak snap gambar mereka berdua.  Jadi tayang gambar kek ajelah ye!

belum siap deco lagi ni..

Jika perlukan maklumat lanjut, sila hubungi:




1 comment

 

Jom masak bersama anak-anak! Copyright © 2010 DapurAulad.blogspot.com