Wednesday, April 6, 2011

  Kek Marble Choc Cheese untuk Hakim

Ahad lepas kami buat jamuan ringkas sekeluarga sempena Hakim meningkat usia 11 tahun.  Hakim sebenarnya peminat tegar kek coklat (kek hitam katanya), tapi bila dah besar sikit ni dia dah pandai request kek macam-macam.  Susah juga umi nak decide nak buat kek yang mana, banyak sangat pilihan resepi yang best dan sedap.  Akhirnya umi pilih kek marble choc cheese ini.  Selalu sangat buat kek ini, jadi tak rasa macam special sangat, tapi tetap digemari oleh seisi rumah.    Jadi supaya nampak lebih istimewa, umi hias kek ini dengan fresh cream dan sedikit buah strawberry.

tak nampak pun cheese nya..

ada kat dalam rupanya...

Jika perlukan maklumat lanjut, sila hubungi:




7 comments

 

Jom masak bersama anak-anak! Copyright © 2010 DapurAulad.blogspot.com