Fruit tartlet - white coating on April 17, 2011 Get link Facebook X Pinterest Email Other Apps Biasa umi gunakan coklat masakan sebagai coating iaitu lapisan dalam kulit tart (tart shell). Kali ini nak cuba guna white cooking chocolate pulak. tempahan Pn Ariza Nampak ada perbezaan tak? ini baki untuk ahli rumah Comments AZLINA said… Assalamualaikum Umi...fruit tartlet ni sungguh2 comel,tentu sedap ni kalau letak white choc tu...buat terliur je tengok :) bopandot said… kalo buah2 tu, try guna combination lain (yg tak penah buat lg) ..baru la kretep.contoh:...erm..anggur ijau (ganti kiwi),strawberi (ganti grape), and mango (ganti peach)..nyummy.. ade brani..haha ;p bopandot said… ooo..berangan nk buat fruit tartlet ni letak berries .. cranberry, strawberry, blackberry,rasberry .. (angan2 itu penting!) hehe
Comments
contoh:...erm..anggur ijau (ganti kiwi),
strawberi (ganti grape), and mango (ganti peach)..
nyummy..
ade brani..haha ;p